Politikom da se bave političke organizacije, a ne interesne grupacije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 29. 05. 2015. | Komentara: 0

Politikom da se bave političke organizacije, a ne interesne grupacije

NOVI SAD - Pokrajinski poslanik i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar ocenio je da trgovina mandatima neće biti lako zaustavljena, pogotovo ne u Srbiji danas.

LSV
 
- Ali, za početak, (biće zaustavljeno) tako što politikom treba da se bave političke organizacije, aktivisti koji su okupljeni oko programa i ideje, a ne interesne grupacije koje kupuju glasove, a ne oni koji se u stranke učlanjuju da bi dobili posao ili da bi zloupotrebljavali gradski budžet, fondove, konkurse i slično - istakao je Kolar u anketi emisije "Politbiro" Radio-televizije Vojvodine.
 
(BILSV, 29.05.2015)



Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Hoće li Balint Pastor biti na koncertu Baje Malog Knindže i uživati u njegovom šovinističkom repertoaru?

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI pita predsednika Skupštine grada Subotica Balinta Pastora da li će naredne godine zvanje počasnog građanina poneti i pevač muzike šovinističkog sadržaja Baja Mali Knindža.
Saopštenja | Sreda, 30. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Odbranićemo Vojvodinu od napada Šešeljevaca. Predstoji nam borba za decentralizovanu Srbiju i u njoj snažnu Vojvodinu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poručuje Šešeljevim sledbenicima koji bi da ukidaju zastavu Autonomne Pokrajine Vojvodine, da će, kao i uvek kada su napadali Vojvodinu, ostati kratkih rukava i da će doživeti novi poraz.
Izjave | Utorak, 29. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vlastima lični interes važniji od stabilnosti društva

Nijedna odluka Aleksandra Vučića i njegovog režima neće uspeti da skrene pažnju od činjenice da se u našoj zemlji sve teže živi i da su građanke i građani Srbije spremni za promene, mišljenja je Bojan Kostreš, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook