Politikom da se bave političke organizacije, a ne interesne grupacije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 29. 05. 2015. | Komentara: 0

Politikom da se bave političke organizacije, a ne interesne grupacije

NOVI SAD - Pokrajinski poslanik i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar ocenio je da trgovina mandatima neće biti lako zaustavljena, pogotovo ne u Srbiji danas.

LSV
 
- Ali, za početak, (biće zaustavljeno) tako što politikom treba da se bave političke organizacije, aktivisti koji su okupljeni oko programa i ideje, a ne interesne grupacije koje kupuju glasove, a ne oni koji se u stranke učlanjuju da bi dobili posao ili da bi zloupotrebljavali gradski budžet, fondove, konkurse i slično - istakao je Kolar u anketi emisije "Politbiro" Radio-televizije Vojvodine.
 
(BILSV, 29.05.2015)



Izjave | Četvrtak, 27. 07. 2023. | Komentara: 0

Ponosna sam na Zrenjanince što ponosno hodaju bez straha

Zrenjanin je među prvima krenuo u protestne šetnje. Protesti su početak promena u Zrenjaninu. Bila sam jako ponosna u tim prvim nedeljama na svoje Zrenjanince. Šetali smo po kiši kakvu ja u životu nisam doživela. Ali niko nije odustajao, svi su ponosno hodali.
Saopštenja | Utorak, 25. 07. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbiji treba potpuno nova škola, reformisana i moderna!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da izbor Slavice Đukić Dejanović na poziciju ministarke prosvete neće doneti ništa dobro, novo ili značajno za obrazovni sistem naše zemlje. To je samo popunjavanje upražnjenog ministarskog mesta.
Saopštenja | Ponedeljak, 24. 07. 2023. | Komentara: 0

Posledice nevremena ogolile zanemarivanje Vojvodine

U ovim trenucima nesagledivih posledica prirodne katastrofe koja je pogodila našu pokrajinu, čije su posledice dovele do znatnog urušavanja već oronule vojvođanske infrastrukture, moramo se suočiti i sa gorućom činjenicom da su nam posledice ovog nevremena samo ogolile sada već višedecenijski problem - dugotrajno zanemarivanje Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook