Politikom da se bave političke organizacije, a ne interesne grupacije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 29. 05. 2015. | Komentara: 0

Politikom da se bave političke organizacije, a ne interesne grupacije

NOVI SAD - Pokrajinski poslanik i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar ocenio je da trgovina mandatima neće biti lako zaustavljena, pogotovo ne u Srbiji danas.

LSV
 
- Ali, za početak, (biće zaustavljeno) tako što politikom treba da se bave političke organizacije, aktivisti koji su okupljeni oko programa i ideje, a ne interesne grupacije koje kupuju glasove, a ne oni koji se u stranke učlanjuju da bi dobili posao ili da bi zloupotrebljavali gradski budžet, fondove, konkurse i slično - istakao je Kolar u anketi emisije "Politbiro" Radio-televizije Vojvodine.
 
(BILSV, 29.05.2015)



Izjave | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Marton: SVM odgovoran za drastično smanjenje broja Mađara u Vojvodini

Portparol Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kritikovao je danas visokog funkcionera Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balinta Pastora i rekao da je politika te stranke kriva „što se broj Mađara u Vojvodini drastično smanjio“.
Odbori LSV | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Dom vojske koji propada srediti i pretvoriti u mesto za kulturne događaje i okupljanje mladih

Zgrada Doma vojske u centru Zrenjanina, koja je pod prethodnom zaštitom, godinama se ne koristi niti održava te je posledično u lošem stanju, upozorava predsednik Gradskog odbora LSV-Vojvođani Zrenjanin Dejan Čapo.
Saopštenja | Četvrtak, 20. 07. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Trideset tri godine Vojvodina je naš način života i ne damo da nam ga oduzmu

– Obeležavanje trideset treće godišnjice od osnivanja političke partije u Vojvodini i Srbiji uopšte nije zanemariv jubilej, s obzirom na to u kakvim okolnostima postojimo i radimo. U ovom periodu promenili smo četiri države, a nadam se da idemo ka petoj - Evropskoj uniji. U našoj istoriji bilo je uspona i padova. Lepih i manje lepih trenutaka ali kroz sve ove godine jedno je sigurno - mi smo stranka koja se zalaže za jaku, stabilnu i dostojanstvenu Vojvodinu – rekao je Bojan Kostreš



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook