Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 02. 12. 2019. | Komentara: 0

Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

ZRENJANIN - Poređenje Đinđića i Vučića pokušaj je napuštanja radikalske politike koja je devedesetih devastirala Srbiju. Takvo što se može pozdraviti, ali to samo po sebi nije dovoljno, rekao je za „Danas“ portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton, zamoljen da prokomentariše to što su sve češća poređenja Zorana Đinđića i Aleksandra Vučića u režimskim medijima. 

LSV

- Otklon od šešeljizma, ne sme ostati mrtvo slovo na papiru. Evropska Srbija mora se graditi temeljno i kvalitetno. Nažalost, potezi aktuelne vlasti ne pokazuju jasno opredeljenje ka iskrenim reformama i modernizaciji Srbije, tako da poređenje Vučića i Đinđića sve više stoji samo na papiru, a sve manje u svakodnevnici - dodao je Marton.

 (SzILSV, 02.12.2019)



Događaji | Petak, 21. 09. 2012. | Komentara: 0

Čanak održao predavanje u Rovinju

ROVINJ – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak održao je danas na Weekend Media Festivalu u Rovinju predavanje „Provokacija kao komunikacija“.
Izjave | Četvrtak, 20. 09. 2012. | Komentara: 0

Rebalans i budući budžeti bez podrške LSV

BEOGRAD – Dok se ne donese zakon o finansiranju nadležnosti AP Vojvodine, što je obaveza koja je precizirana Ustavom Republike Srbije, poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće glasati ni za ovaj rebalans budžeta, niti za naredne budžete, bez obzira na to koja vlada ih bude predlagala, istakao je danas poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić.
Izjave | Četvrtak, 20. 09. 2012. | Komentara: 0

Ustavni sud Srbije da zaštiti AP Vojvodinu

BEOGRAD – Ukoliko Narodna skupština usvoji Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o budžetskom sistemu, poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine podneće Ustavnom sudu Srbije žalbu i zahtev za ocenu ustavnosti i zakonitosti tog akta, istakla je danas Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook