Posle tetke iz Kanade novi skandal Aleksandra Vulina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 18. 07. 2018. | Komentara: 0

Posle tetke iz Kanade novi skandal Aleksandra Vulina

Novi Sad, 18. jul 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić da li je upoznata sa optužbama na račun ministra odbrane Aleksandra Vulina da je besplatno angažovao vojno osoblje za proslavu svoje stranke, Pokreta socijalista.

LSV

Ovu informaciju izneo je Vojni sindikat Srbije. U saopštenju ovog sindikata navedeno je da je za proslavu Vulinove stranke iz vojne ustanove „Dedinje“ angažovano 13 vojnih službenika, koji za tročasovni angažman nisu dobili nikakvu naknadu. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da premijerka u što kraćem roku razjasni detalje novog skandala u režiji Aleksandra Vulina. Ako se ove optužbe pokažu kao tačne, jedino što premijerka Ana Brnabić može da uradi, je da smeni ministra Vulina.

Sve suprotno bi značilo podržavanje bahatosti i bezobrazuka članova Vlade, a u slučaju Aleksandra Vulina samo je nastavak ponižavajućeg odnosa koji on ima prema državnim institucijama.

Slučaj "tetka iz Kanade'' nije dobio epilog. Hoće li epilog dobiti novi skandal bivšeg portparola Mire Marković?


Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga



Odbori LSV | Četvrtak, 06. 06. 2013. | Komentara: 0

Zaštititi standard građana Zrenjanina

ZRENJANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu apelovala je danas na gradske funkcionere da zaštite građane i građanke od zakonske regulative kojom će Zrenjaninu biti oduzeti prihodi, koji će se ubuduće slivati u republičku kasu.
Odbori LSV | Sreda, 05. 06. 2013. | Komentara: 0

Somboru će država oteti 100 miliona dinara

SOMBOR - Ministar ekonomije teško će moći da objasni građanima Srbije šta je razlika između poreza i harača, jer su novi zakoni po nama upravo to – harač, a ne porez – ustvrdila je potpredsednica Gradskog odbora LSV Sombor Sanja Stojačić na konferenciji za novinare.
Događaji | Sreda, 05. 06. 2013. | Komentara: 0

Lustracija je neophodna Srbiji

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije Bojan Kostreš izjavio je da će, ako ne bude produženo važenje Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava (poznatijeg kao Zakon o lustraciji), koji ističe 11. juna, Liga insistirati na donošenju novog zakona, jer je lustracija neophodna Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook