Postoje crvene linije koje LSV neće preći

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 13. 09. 2011. | Komentara: 0

Postoje crvene linije koje LSV neće preći

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je juče, komentarišući najavu SVM da ne daju kvorum za glasanje o Zakonu o železnici, da Liga za razliku od SVM-a, nema ni ambiciju ni mogućnost da formira većinu sa naprednjacima, što su ranije nagoveštavali Pastor i Nikolić.

Bojan Kostreš

"Koliko god mi smatrali da je značajno da se železnice vrate Vojvodini, za nas je još značajnije da se ne sruši vlada mesec dana pred dobijanje statusa kandidata. Mi imamo dosta negativno iskustvo iz perioda rušenja vlade Zorana Živkovića posle čega je Koštunica bio premijer u dva mandata i ne želimo da se takva situacija ponovi. To ne znači da ćemo odustati od naših ciljeva, ali postoje crvene linije koje LSV neće preći, a jedna od njih je i davanje kvoruma. Nećemo da ucenjujemo većinu i da rušimo vladu, ako se naši amandmani ne usvajaju, a igre kao što su "nećemo dati kvorum sada, ali ćemo ga dati sat vremena kasnije" krajnje su neozbiljne " kazao je Kostreš, a prenosi današnja Politika.

(BILSV, 13. 09. 2011.)



Izjave | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Problemi se moraju rešavati

NOVI SAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da je odluka Republičke radiodifuzne agencije da zabrani emitovanje dva predizborna spota LSV neka vrsta cenzure.
Omladina LSV | Četvrtak, 19. 04. 2012. | Komentara: 0

Akcija Šajbne

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu danas je na parkingu na zrenjaninskom Žitnom trgu organizovao akciju "Šajbne", tokom koje su omladinke i omladinci prali i brisali šoferšajbne na automobilima Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 04. 2012. | Komentara: 0

Napredak Vojvodine zahteva promenu sistema

BELA CRKVA – Tribina Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi održana je juče u sali Centra za kulturu, a pred oko 300 članova i simpatizera govorili su predsednik LSV Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, prva na listi za lokalne izbore i kandidatkinja za poslanicu u Skupštini AP Vojvodine po većinskom sistemu Sandra Ristić, kao i agronom Miroslav Raletić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook