Potvrđen sporazum o međuregionalnom združivanju teritorijalnih samouprava na području sliva Tise

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 07. 07. 2015. | Komentara: 0

Potvrđen sporazum o međuregionalnom združivanju teritorijalnih samouprava na području sliva Tise

NOVI SAD - Pokrajinska skupština usvojila je danas Predlog međuregionalnog sporazuma o međuregionalnom združivanju teritorijalnih samouprava na području sliva Tise sa predlogom zaključaka.

LSV

Pozivajući poslanike da je podrže, pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević je istakla da je tekst sporazuma usklađen sa ingerencijama AP Vojvodine i u skladu je sa Pokrajinskom skupštinskom odlukom o zaključivanju sporazuma AP Vojvodine sa odgovarajućim teritorijalnim zajednicama drugih država.
Sedlarevićeva je naglasila da je Odbor za evropske integracije i međuregionalnu saradnju utvrdio jednoglasno tekst ove izjave, kao i da je to krovni dokument u skladu sa kojim će pokrajinski organi uprave dalje realizovati ovu zajedničku izjavu o saradnji.
 
(BILSV, 07.07.2015)



Saopštenja | Nedelja, 11. 08. 2024. | Komentara: 0

Patrijarh troši 650.000 evra za obnovu vile umesto da pomaže deci, bolesnima i siromašnima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sa žaljenjem konstatuje da patrijarh Porfirije nije odustao od ideje da potroši 650.000 evra državnih para na rekonstrukciju vile u kojoj živi na Dedinju.

Saopštenja | Četvrtak, 08. 08. 2024. | Komentara: 0

Hoće li Zrenjanin i Vršac povezivati leteći voz, pošto je Vučićeva vlast iščupala pruge?

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti trase nekadašnjih železničkih pruga koje su povezivale Zrenjanin i Vršac, Sentu i Kanjižu, Beočin i Petrovaradin, Bečej i Brbas ili Bač i Odžake.
Saopštenja | Sreda, 07. 08. 2024. | Komentara: 0

Ministarka Zavetnica nedostojna i nesposobna

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOÐANI zahteva ostavku ministarke za brigu o porodici i demografiju Milice Ðurđević Stamenkovski zbog lažnog predstavljanja formalnog obrazovanja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook