Predsednica LSVO na Saboru Kluba mladih IDS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Četvrtak, 16. 06. 2011. | Komentara: 0

Predsednica LSVO na Saboru Kluba mladih IDS

LSVONOVIGRAD - Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Dragana Dukić prisustvovala je šestom Saboru kluba mladih Istarskog demokratskog sabora (IDS) koji je održan u Novigradu, u Republici Hrvatskoj.

Dukićeva se tom prilikom obratila delegatima i delegatkinjama Sabora, pozdravila ih u ime naše organizacije i istakla važnost saradnje među političkim organizacijama u regionu koje se bave pitanjima regionalizacije i decentralizacije.

Takođe, Dukićeva je najavila intezivniju saradnju između omladina IDS i LSV. Skupu su se obratili i predsednik IDS-a Ivan Jakovčić, predsednik IDS-a Novigrad Vladimir Torbica, kao i drugi visoki funkcioneri i funkcionerke ove partije. Nakon formalnog dela, otvorena je izložba "21 godina IDS-a u Novigradu", uz degustaciju domaćih kolača i vina. Ovogodišnji sabor mladih bio je izveštajno - izborni, a učestvovalo je više od 100 funkcionera iz svih organizacija Kluba mladih iz Istarske i Primorsko-goranske županije uz brojne goste. Klub mladih IDS-a osnovan je 2004. godine kao interesni oblik mladih u IDS-u i deluje na području Istarske i Primorsko-goranske županije u Hrvatskoj. Cilj ovog Kluba je približavanje politke mladima, uključivanje mladih u politiku i afirmiranje mladih lidera u politici.

(BILSV, 14.06.2011.)




Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.
Edukacija LSV | Nedelja, 23. 05. 2010. | Komentara: 0

Seminar "Motivacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je seminar na temu "Motivacija" za tri grupe polaznika. U prvoj grupi, koja je 22. i 23. maja 2010. godine prošla trening na Andrevlju u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, bili su funkcioneri LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook