Predstavnici LSV prekrečili grafit Čanka pod nož

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 14. 01. 2020. | Komentara: 0

Predstavnici LSV prekrečili grafit Čanka pod nož

Novi Sad, 14. januar 2020 - Aktivisti i aktivistkinje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad na čelu sa potpredsednikom LSV Robertom Kolarom prekrečili su danas grafit na Limanu u Ulici Drage Spasić, na kojem je pisalo „Čanka pod nož“.

LSV

Kao što smo već danas ukazali, fašistički grafiti na keju kod Spomenika žrtavama racije, zatim grafit kojim se veliča Dimitrije Ljotić dokazuju da fašisti sve češće gamižu noću po Novom Sadu.

Uvereni smo da ovaj grafit dolazi iz istih krugova.

Zato još jednom zahtevamo hitnu reakciju nadležnih organa kako bi se najpre utvrdili vinovnici ovih grafita, a zatim i njihovi mentori.

Ako se na taj način Novi Sad ne obračuna sa fašistima i svima onima koji u 21. veku smatraju da političke protivnike treba zaklati, taj ljudski talog će se ohrabriti i izaći iz mraka.

Novi Sad će onda morati ponovo na ulicu, kao 7.oktobra 2007. godine, da ih tamo zaustavi.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Briga za bezbedne kvartove

ZRENJANIN: Predsednik  Skupštine grada Zrenjnaina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u pokrajinskoj skupštini Aleksandar Marton apelovao je na nadležne da se obrati veća pažnja na nedostatak bezbednosti, kako u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović”, tako i u ostalim delovima grada i naseljenih mesta.
Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

LSV za punu autonomiju Vojvodine

PANČEVO – Liga socijaldemokrata Vojvodine sinoć je na predizbornim tribinama u Glogonju, Dolovu i Opovu predstavila svoj program. Meštani Glogonja imali su prilike da čuju potpredsednicu Izvršnog odbora LSV Maju Sedlarević, pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Daniela Petrovića i državnog sekretara u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Duška Radakovića.
Izjave | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 1

Građani ne smeju da zaborave G17 plus

BEOGRAD – Sukob Lige socijaldemokrata Vojvodine i Ujedinjenih regiona Srbije nije nastao zbog optužbe Slobodana Maraša na račun lidera LSV Nenada Čanka, niti je posledica borbe za biračko telo, već u odnosu prema Vojvodini i u tome da u poslednjih 12 godina nije bilo veće afere u kojoj nije učestvovala G17, koja je sada promenila ime u URS i očekuje da joj sve bude zaboravljeno, ocenila je juče Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook