Prekrajanje izborne volje građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 18. 07. 2012. | Komentara: 0

Prekrajanje izborne volje građana

BEČEJ – Opštinski odbor Lige Socijaldemokrata Vojvodine Bečej kritikovao je formiranje nove vladajuće koalicije u Bečeju, u koju su ušli Srpska napredna stranka, Savez vojvođanskih mađara i Liberalno demokratska partija, ocenivši da je reč o neprirodnoj i retrogradnoj koaliciji koja se neće baviti razvojem opštine i privlačenjem investicija.

LSV

– Osam odbornika LDP-a i tri odbornika SVM-a odrekla su se svojih partija, za koje su građanke i građani Bečeja glasali, izneverivši tako svoje birače zarad svojih ličnih interesa – saopštavaju bečejski ligaši. Podsećaju, takođe, da je donedavni predsednik opštine Peter Knezi potrošio ogromne količine novca za proslave Dana grada i dočeke Novih godina na trgu, umesto da je novac ulagao u privredu i nova radna mesta, obnovu i rekonstrukciju oronulih objekata koji su od kulturnog i istorijskog značaja za grad, na izgradnju infrastrukture.
– Kako će ovakva vladajuća koalicija dovući investicije i izgraditi kule i gradove u Bečeju koje su obećavali u izbornoj kampanji, ako su predstavnici SVM i LDP izgubili podršku njihovih centrala? Šta će biti sa Bečejom? Kako glasati na sledećim izborima, a da na vlast dođu ljudi koje su glasači izabrali, jer ovakvu nakaradnu vlast sigurno nisu birali – istaknuto je u saopštenju.
– Mi iz Lige socijaldemokrata Vojvodine smo ostali dosledni, dvadeset i dve godine, borimo se za evropski put Vojvodine i čitave Srbije, ravnopravnost svih bez obzira na bilo koju vrstu pripadnosti, različitost i poštovanje ljudskih prava, a protiv pljačke, fašizma, pretnji i nasilja – zaključuju u OO LSV Bečej.

(BILSV, 18. 07. 2012.)



Događaji | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 1

Zastava Vojvodine postavljena na gradski stadion "Karađorđe"

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović postavio je danas zastavu Autonomne pokrajine Vojvodine unutar gradskog stadiona "Karađorđe", na jedan od pet jarbola, gde se nalaze još i zastave Republike Srbije i Grada Novog Sada.
Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Opet napadnute prostorije LSV

Novi Sad, 25. aprila - U noći između 24. i 25. aprila, kamenom je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin. Reč je o prostorijama koje se nalaze na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54, i tom prilikom su razbijena oba okna na duplom prozoru, a staklo se raspršilo po celoj prostoriji.
Događaji | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Neka Tomislav Nikolić objasni gde je diplomirao!

NOVI SAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov danas je telefonskim putem dobila odgovor od privatnog novosadskog fakulteta, da predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić nije kod njih stekao diplomu, iako je takav podatak naveden u njegovoj zvaničnoj biografiji objavljenoj na sajtu Srpske napredne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook