Prekrečen grafit u Stepanovićevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 26. 06. 2012. | Komentara: 0

Prekrečen grafit u Stepanovićevu

NOVI SAD - Članovi i članice Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad prekrečili su grafit mržnje koji je bio ispisan na mesnoj zajednici u Stepanovićevu. Ovim su ligašice i ligaši nastavili akciju "Prekrečimo novosadsku mržnju" koju je pokrenuo predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.

LSV

Naime, u Stepanovićevu su izbori bili ponovljeni, a dan nakon izbora, na mesnoj zajednici osvanulao je nekoliko grafita protiv Romske nacionalne zajednice. Predsednik Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodne Stepanovićevo, Nikola Brčin kazao je da je ovo velika sramota za selo.

- Vidovdan je slava našeg sela i dan kada nam dolaze gosti iz raznih krajeva. Organizujemo i izložbu povodom 90 godina od osnivanja Stepanovićeva. Ovo je jedan od razloga zbog kojih smo zvali gradski odbor LSV da nam pomogne da prekrečimo ove grafite i ne osramotimo se pred gostima - rekao je Brčin pozivajući meštane da stanu na put ovakvim "izlivima" mržnje i netolerancije.

(BILSV, 26.06.2012.)



Saopštenja | Sreda, 30. 01. 2013. | Komentara: 0

Čišćenje septičkih jama ostaviti za neki drugi jubilej

NOVI SAD, 30. januar – Besplatno čišćenje septičkih jama nije način da se svečano proslavi 1. februar, Dan grada. To i više deluje kao uvreda, zamaskirana ostalim detaljima proslave.
Odbori LSV | Utorak, 29. 01. 2013. | Komentara: 0

Pojačati zrenjaninski lobi u Skupštini AP Vojvodine

ZRENJANIN – Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini APV mr Vojislav Matić istakao je danas da će njegov zadatak, ukoliko uđe u parlament, biti stvaranje uslova za bolji i kvalitetniji život svih građana Zrenjanina, te da će sebe staviti u ulogu servisa za sve njih.
Izjave | Utorak, 29. 01. 2013. | Komentara: 0

Bogaroški: Potrebno jedinstvo oko pitanja važnih za Vojvodinu

NOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine  u Skupštini APV Branislav Bogaroški, istakao je danas za Dnevnik da se slaže s tim da pokrajinska administracija treba da ima jedinstven stav o važnim pitanjima kao što je zakonsko regulisanje prihoda APV, koji bi, po njemu, morao da se definiše u vojvođanskoj skupštini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook