Pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 15. 11. 2019. | Komentara: 0

Pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema

NOVI SAD / BEOGRAD – Pred današnji nastavak međustranačkog dijaloga uz posredovanje Evropske unije, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton potvrdio je da će LSV učestvovati u razgovorima i istakao da opozicija mora snažnije da nametne realen predloge za poboljšanje izbornih uslova.

LSV

- Vlast je, svakako, najodgovornija jer su u njenim rukama mehanizmi za podizanje kvaliteta izbornog procesa. S druge strane, opozicija mora snažnije da nametne realne predloge za poboljšanje izbornih uslova. Prerane pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema i više služe držanju Srbije i Balkana u stalnoj nesigurnosti nego podizanju kvaliteta izbornog procesa – kazao je Marton za Blic.

(SzILSV, 15.11.2019)




Akcije/Kampanje | Sreda, 14. 07. 2010. | Komentara: 0

Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine

NOVI SAD - Hiljadu zastava AP Vojvodine proneli su juče članovi i simpatizeri Lige socijaldemorata Vojvodine centralnim ulicama Novog Sada u sklopu proslave 20 godina od osnivanja stranke. Kako je na kraju šetnje, pred zgradom Muzeja revolucije istakao lider LSV Nenad Čanak, ulice Novog Sada pamte mnogo, pa su zapamtile antiratna okupljanja od pre 20 godina
Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook