Pretučen odbornik LSV u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 22. 12. 2013. | Komentara: 0

Pretučen odbornik LSV u Novom Sadu

NOVI SAD - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada  Nenad Vezmar noćas je brutalno pretučen u Ulici Maksima Gorkog, dok se vraćao sa koncerta.

LSVO napadu je odmah obaveštena i policija, koja je izašla na lice mesta, a Vezmaru su lekari konstatovali lakše telesne povrede.

Svoja saznanja u vezi napadača Vezmar je sinoć preneo i policiji, kojoj će danas predočiti i moguće dokaze.
 
Ono što se u ovom trenutku sa sigurnošću može reći za huligane koji su ga napali iznenada, bez povoda, sa leđa, jeste da je reč o mladićima kojima smeta njegov kako politički, tako i angažman u borbi protiv fašizma.  

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da policija hitno pronađe napadače na jednog od najaktivnijih opozicionih odbornika i čoveka čiji se glas itekako čuo u zahtevima za bolju bezbednost u Novom Sadu.

Podmukao i kukavički napad na odbornika je napad ne samo na njega lično, nego i Skupštinu grada kao instituciju i sve građane Novog Sada.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook