Produženje grejne sezone je dobra vest

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 29. 05. 2019. | Komentara: 0

Produženje grejne sezone je dobra vest

Novi Sad, 29. maj 2019 - Nakon umanjenja majskih računa za grejanje, produženje grejne sezone u Novom Sadu je još jedna dobra vest.

LSV

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Gradskog veća kojom će grejna sezona ubuduće trajati od 1. oktobra do 15. maja ukoliko to bude neophodno.

Podsetimo, Gradski odbor LSV Novi Sad je na sednici održanoj 10. maja odlučio o pokretanju inicijative za izmenu Odluke o snabdevanju toplotnom energijom iz toplifikacionog sistema Novog Sada.

Tom prilikom, konstatovano je da Novosadska toplana zbog redovnog remonta posle grejne sezone nije bila u mogućnosti da snabdeva toplotnom energijom korisnike na teritoriji grada.
Međutim, zaključeno je i da su klimatske promene sve intenzivnije i da bi zbog njih trebalo prilagoditi Odluku o grejanju koja je stara nekoliko decenija.

Odluka Gradskog veća da tako i bude je samo jedan u nizu primera kvalitetnog rada u interesu građanki i građana Novog Sada. 

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Izjave | Nedelja, 10. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV traži izmenu Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenuće u narednih nekoliko dana inicijativu kojom će tražiti od Vlade Srbije da hitno ukine odredbu Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima na osnovu koje su poljoprivrednici obavezni da svake godine registruju traktore i ostala poljoprivredna vozila, istakla je danas portparolka LSV Aleksandra Jerkov.
Izjave | Nedelja, 10. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović primio borce Prve i Druge vojvođanske udarne brigade

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović primio je danas u gradskom parlamentu delegaciju Sekcija boraca Prve i Druge vojvođanske udarne brigade. Jovanović je osmoro boraca Prve i Druge vojvođanske udarne brigade, povodom obeležavanja 68-godišnjice formiranja Prve vojvođanske udarne brigade. Ona je formirana na današnji dan - 11. aprila 1943. godine, a nekoliko dana posle nje, 20. aprila, i Druga vojvođanska udarna brigada.
Izjave | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Srbija ne prepoznaje manjine kao potencijal

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da Srbija još ne prepoznaje manjine kao potencijal društva.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook