Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 25. 09. 2015. | Komentara: 0

Prvi naučni skup o reproduktivnom zdravlju sutra u Skupštini AP Vojvodine

NOVI SAD – Naučni simpozijum pod nazivom „Seksualno obrazovanje i unapređenje reproduktivnog zdravlja" koji se sutra održava u Velikoj sali Skupštine AP Vojvodine, jeste prva konferencija i prvi naučni skup o seksualnom obrazovanju u Republici Srbiji koji je ikada održan, a jako smo ponosni što će jedan od glavnih predavača biti doktorka Olga Luber iz Holandije koja je u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji osoba broj jedan za seksualno obrazovanje u Evropi, istakla je danas pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić. 
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook