Prvo upozoravanja, pa onda pitanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Subota, 18. 02. 2017. | Komentara: 0

Prvo upozoravanja, pa onda pitanja

NOVI SAD -  Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je za RTV da očekuje da će u ovoj kampanji pre svega biti upozoravanja, a onda će na red doći pitanja.

LSV

-Naime, očekujem da će kandidat A kampanju voditi tako što će nas upozoravati, ukoliko
glasamo za kandidata B onda nam neće biti dobro, a kandidat B da će nam biti još gore ako
glasamo za kandidata A ili V, pa tako do kraja.  A onda nam ostane pet godina da tražimo odgovor na pitanje, gde nam je bila pamet. Naravno, ukoliko opozicija na ove izbore izađe sa jednim kandidatom, koncepcija se potpuno menja, pa i kandidat opozicije ulazi u drugi krug i na kraju pobeđuje - kazao je Jakovljev u anketi emisije Politbiro.

(BILSV, 18.02.2017)  



Događaji | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Grujić posetio Arhiv u Sremskim Karlovcima

SREMSKI KARLOVCI – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i informisanje, Slaviša Grujić, posetio je danas Arhiv u Sremskim Karlovcima, gde se u razgovoru sa zaposlenima uverio u stanje Arhiva u kojem se čuva preko dva i po miliona dokumenata.
Odbori LSV | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Liga ne odustaje od pune plate za trudnice

ZRENJANIN - Član Izvršnog odbora Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i odbornik u gradskoj Skupštini Predrag Perkić najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će odbornička grupa LSV ponoviti svoj zahtev da trudnice u zrenjaninskoj opštini dobijaju pun iznos zarade.
Saopštenja | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Ko to Novi Sad gura u divljaštvo i bezakonje?

NOVI SAD , 11. septembar – Pucnjava pored školskog dvorišta i to u trenutku kada deca imaju fizičko na dvorištu je vrhunac bezakonja koje Novi Sad više ne može trpeti.
Koji roditelj danas može mirno, bez strepnje, pustiti dete u školu?



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook