Prvo upozoravanja, pa onda pitanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Subota, 18. 02. 2017. | Komentara: 0

Prvo upozoravanja, pa onda pitanja

NOVI SAD -  Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je za RTV da očekuje da će u ovoj kampanji pre svega biti upozoravanja, a onda će na red doći pitanja.

LSV

-Naime, očekujem da će kandidat A kampanju voditi tako što će nas upozoravati, ukoliko
glasamo za kandidata B onda nam neće biti dobro, a kandidat B da će nam biti još gore ako
glasamo za kandidata A ili V, pa tako do kraja.  A onda nam ostane pet godina da tražimo odgovor na pitanje, gde nam je bila pamet. Naravno, ukoliko opozicija na ove izbore izađe sa jednim kandidatom, koncepcija se potpuno menja, pa i kandidat opozicije ulazi u drugi krug i na kraju pobeđuje - kazao je Jakovljev u anketi emisije Politbiro.

(BILSV, 18.02.2017)  



Saopštenja | Sreda, 20. 07. 2011. | Komentara: 0

Velika simbolika u hapšenju Gorana Hadžića

NOVI SAD - Velika je simbolika u tome da je baš na današnji dan, kada je posle sedam godina skrivanja uhapšen Goran Hadžić, 20. jula 1941. godine u Viševcu kod Smederevske Palanke streljan Jozef Šulc. Podsetimo, ovaj nemački vojnik odbio je naređenje svog oficira da strelja 18 partizana. Skinuo je vojničke oznake, stao pred streljački stroj i ubijen je zajedno sa njima.
Izjave | Utorak, 19. 07. 2011. | Komentara: 0

Vraćanje imovine Vojvodini ne ugrožava Srbiju

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš, istakao je danas u izjavi za RTV da je izrada tog zakona dospela u ćorsokak zbog stavova koji se odnose na pravo AP Vojvodine da bude vlasnik velikih sistema.
Izjave | Ponedeljak, 18. 07. 2011. | Komentara: 0

Nezadovoljstvo oslobađajućom presudom Šandoru Kepiru

NOVI SAD - Predsednik Skupštine Grada Novog Sada Aleksandar Jovanović izrazio je nezadovoljstvo presudom Suda u Budimpešti, kojom se kapetan mađarske žandarmerije u Drugom svetskom ratu Šandor Kepiro oslobađa krivice. Šandor Kepiro optužen je za ratni zločin protiv Srba, Jevreja i Roma tokom Novosadske racije,



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook