Radovi na auto-putu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad su običan predizborni trik

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Radovi na auto-putu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad su običan predizborni trik

Novi Sad, 13. decembar 2023 - Jučerašnji početak radova na izgradnji auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad još jedan je jeftini marketinški potez u službi ubiranja još kojeg političkog poena.

LSV

Vojvođani podsećaju da su obećanja o početku izgradnje ove saobraćajnice počela još 2017. godine.

Aleksandar Marton, kandidat na izbornoj listi Vojvođana, istakao je da nimalo ne čudi to što su ministar Goran Vesić i pokrajinski premijer Igor Mirović radove na auto-putu otvorili baš 48 časova pre kraja predizborne kampanje.

- Igra naprednjaka je jasna. Oni nemaju rezultate. Putevi po Vojvodini su u rupama, mostovi se zatvaraju, a autobusi sa đacima ostaju zaglavljeni u blatu poljskih puteva.
Oni obećavaju početak radova na ovom putu već šest godina. Još 2017. su rekli da će to biti na leto 2018. Onda su rok pomerili za kraj 2018. godine, pa za sredinu 2019, pa 2020, 2021, 2022... I, došli su izbori na samom kraju 2023. godine - podsetio je Marton.

Marton je dodao da samo autonomna Vojvodina u decentralizovanoj Srbiji može imati alate kojima će lakše graditi svoju infrastrukturu i pozvao novinare da 18. decembra, dan posle izbora, posete mesto na kom su „radovi“ počeli i uvere se koliko je vlast iskrena ili neiskrena.



Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook