Raspisani izbori za Forum žena LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 30. 04. 2013. | Komentara: 0

Raspisani izbori za Forum žena LSV

NOVI SAD – Na osnovu predloga Odluke Radne grupe za registraciju Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine i Odluke Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine donetoj na 14. sednici, održanoj 29. aprila 2013. godine u Novom Sadu, raspisuju se izbori Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine.

LSV

Pripremne izborne radnje počele su 29. aprila 2013. godine, a potpisi podrške kandidaturi za predsednicu i potpredsednicu Foruma žena LSV prikupljaju se na proprisanim obrascima koje zainteresovane mogu preuzeti putem imejla.
Zahteve za preuzimanje obrazaca potrebno je slati na  adresu [email protected], a prikupljene potpise dostaviti Sekretarijatu Lige socijaldemokrata Vojvodine najkasnije do 19. maja 2013. godine do 14.00 sati.
Raspored održavanja skupština gradskih i opštinskih organizacija Foruma žena i sednica članica Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine koje su učestvovale u registraciji FŽ LSV, biće naknadno dostavljen.
Izborni Kongres Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održan 15. juna 2013. godine u Kino sali Lige socijaldemokrata Vojvodine, u Novom Sadu.

(BILSV, 30. 04. 2013.)



Izjave | Petak, 03. 06. 2011. | Komentara: 0

Zakon o javnoj svojini pred Vladom Srbije pre letnje pauze

BEOGRAD - Među zakonima koji treba da budu usvojeni kako bi Srbija postala kandidat za članstvo jeste i Zakon o javnoj svojini, a zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš rekao je juče za Dnevnik RTS-a da očekuje da bez obzira na trenutne razlike koje eventualno postoje između predstavnika političkih stranaka i članova radne grupe, nacrt tog zakona bude prosleđen premijeru
Izjave | Četvrtak, 02. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Samo paori ne smeju u Beograd

NOVI SAD - Kako je moguće da u Beogradu može da se organizuje Parada ponosa, sa punim pravom, da se organizuje i miting podrške Ratku Mladiću, bez obzira šta ja mislio o tome i to je pravo ljudi koji plaćaju porez u ovoj zemlji, a da samo paori nemaju pravo da postave svoja pitanja " upitao je danas u Novom Sadu predsednik LSV Nenad Čanak.
Događaji | Četvrtak, 02. 06. 2011. | Komentara: 0

Održan okrugli sto na temu decentralizacije u organizaciji LSV i SPO

NOVI SAD - Složena zajednica kao Srbija ne može biti svedena na jedan uniformni sistem, a njena decentralizacija je osnova njene demokratizacije, istaknuto je danas na okruglom stolu "Decentralizacija: Država-Pokrajina-Lokalna samouprava, policentrični razvoj", koju su u Skupštini grada Novog Sada organizovale LSV i SPO.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook