Raspisani izbori za Forum žena LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 30. 04. 2013. | Komentara: 0

Raspisani izbori za Forum žena LSV

NOVI SAD – Na osnovu predloga Odluke Radne grupe za registraciju Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine i Odluke Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine donetoj na 14. sednici, održanoj 29. aprila 2013. godine u Novom Sadu, raspisuju se izbori Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine.

LSV

Pripremne izborne radnje počele su 29. aprila 2013. godine, a potpisi podrške kandidaturi za predsednicu i potpredsednicu Foruma žena LSV prikupljaju se na proprisanim obrascima koje zainteresovane mogu preuzeti putem imejla.
Zahteve za preuzimanje obrazaca potrebno je slati na  adresu [email protected], a prikupljene potpise dostaviti Sekretarijatu Lige socijaldemokrata Vojvodine najkasnije do 19. maja 2013. godine do 14.00 sati.
Raspored održavanja skupština gradskih i opštinskih organizacija Foruma žena i sednica članica Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine koje su učestvovale u registraciji FŽ LSV, biće naknadno dostavljen.
Izborni Kongres Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održan 15. juna 2013. godine u Kino sali Lige socijaldemokrata Vojvodine, u Novom Sadu.

(BILSV, 30. 04. 2013.)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook