Razmislićemo o daljem učešću u dijalogu, jer liče na farsu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 08. 12. 2019. | Komentara: 0

Razmislićemo o daljem učešću u dijalogu, jer liče na farsu

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemorakta Vojvodine Bojan Kostreš kaže da će Predsedništvo stranke 10. decembra razgovarati o eventualnom učešću na trećem sastanku koji se održava u okviru dijaloga o izbornim uslovima u Narodnoj skupštini, uz posredovanje predstavnika EP, a koji je zakazan za petak.

LSV

LSV je, kako navodi, iznenađena stavovom Evropskog parlamenta, čiji su zvaničnici prošli put na sastanak pozvali samo deo opozicije, odnosno „grupacije koje se predstavljaju kao zastupnici ruskih interesa“.

- Ako EU želi da definiše stavove prema Srbiji na taj način, duboko greši - rekao je Kostreš za Tanjug i dodao da će LSV, bez obzira što zalaže za evrointegracije koje, ističe, nemaju alterantivu, razmisliti da li želi da učestvuje u takvim razgovorima.

- Razmislićemo, jer nam se čini da razgovori liče na frarsu - rekao je Kosteš i dodao da se u LSV nadaju da je takvo ponašenje - odabir sagovornika - rezultat nesnalaženja i loših informacija, a ne odluke da se mora razgovarati sa onima koji „protežiraju ruske, a ne i evropske stavove“.

(SzILSV, 08.12.2019)




Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

SUBOTICA - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu da se konačno zakonski uredi pitanje vraćanja imovine Vojvodini, odnosno svim lokalnim samoupravama u Srbiji, istakao je danas predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić.
Izjave | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Nema menjanja dnevnog reda

NOVI SAD - Odložena sednica Skupštine grada zakazana je za petak, ali za javnost ostaje nepoznanica da li će zasedanja i biti jer, prema poslednjim informacijama, Ujedinjeni regioni Srbije (URS) ne odustaju od mandata Vere Kopicl, pise Nacionalni građanski.
Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 03. 2011. | Komentara: 0

Somborci zatražili punu platu za trudnice

SOMBOR - Predsednik Gradske organizacije LSV Sombor i odbornik u Skupštini grada Sombora Dragan Nenadov istakao je danas da je Zakonom o zdravstvenom osiguranju naknada zarade za vreme održavanja trudnoće smanjena na 65 odsto kao i da je Ministarstvo zdravlja donelo preporuku da gradovi i opštine mogu da pronađu sredstva i daju ostatak od 35 procenata onim ženama koje su na trudničkom bolovanju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook