Sankcionisati odgovorne za izazivanje incidenata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 22. 06. 2017. | Komentara: 0

Sankcionisati odgovorne za izazivanje incidenata

Novi Sad, 22. jun 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo postavlja pitanje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću o tome da li su identifikovane osobe koje su remetile javni red i mir na festivalu „Mirdita, dobar dan“ u Beogradu, kao i prilikom emitovanja filma „Kosovo! Nazdravlje... Gezuar!“ u Novom Sadu.

lsv

Ovakvo ponašanje smatramo nedopustivim, zbog čega je neophodno utvrđivanje odgovornosti i pokretanje odgovarajućih postupaka protiv pojedinaca koji su doveli do ugrožavanja bezbednosti prisutnih.

Nadležni organi moraju najozbiljnije shvatiti i blagovremeno reagovati na svaku pretnju i fizički napad, kako se ne bi ponavljale pretnje i pozivi na linč organizatora festivala i publike.

Jedino tako se može pokazati namera Srbije da je zaista na putu evrointegracija, poštovanjem demokratskih procesa, sloboda i prava građana.
 
Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Sreda, 06. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš počinje konsultacije

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu nacrta Zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš počinje danas konsultacije sa predstavnicima stranaka vladajuće koalicije sa ciljem da se otkloni nastali zastoj u radu te grupe, pišu Novosti.
Izjave | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Sa premijerom sutra o spornim pitanjima

NOVI SAD - Bojan Kostreš, šef radne grupe Vlade Srbije za izradu zakona o javnoj svojini, sutra bi trebalo premijeru Mirku Cvetkoviću da predstavi nacrt ovog propisa koji je jedan je od uslova da Srbija dobije status kandidata za članstvo u EU.
Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninska apoteka jedna od najsnabdevenijih u Srbiji

ZRENJANIN - Direktorka Apoteke Zrenjanin mr ph Edita Fuks Hodi, izjavila je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu da je zahvaljujući stručnosti kadra i uspešnom radu, koji prati tradicija od 230 godina apotekarstva u gradu, Zrenjanin danas jedan od najsnabdevenijih gradova u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook