Sankcionisati odgovorne za izazivanje incidenata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 22. 06. 2017. | Komentara: 0

Sankcionisati odgovorne za izazivanje incidenata

Novi Sad, 22. jun 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo postavlja pitanje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću o tome da li su identifikovane osobe koje su remetile javni red i mir na festivalu „Mirdita, dobar dan“ u Beogradu, kao i prilikom emitovanja filma „Kosovo! Nazdravlje... Gezuar!“ u Novom Sadu.

lsv

Ovakvo ponašanje smatramo nedopustivim, zbog čega je neophodno utvrđivanje odgovornosti i pokretanje odgovarajućih postupaka protiv pojedinaca koji su doveli do ugrožavanja bezbednosti prisutnih.

Nadležni organi moraju najozbiljnije shvatiti i blagovremeno reagovati na svaku pretnju i fizički napad, kako se ne bi ponavljale pretnje i pozivi na linč organizatora festivala i publike.

Jedino tako se može pokazati namera Srbije da je zaista na putu evrointegracija, poštovanjem demokratskih procesa, sloboda i prava građana.
 
Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Odbori LSV | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Za punu platu kikindskih trudnica

KIKINDA - Đurđina Jerinkić, predsednica Foruma žena GrO LSV Kikinda, i Gordana Perunović Fijat, odbornica LSV u SO Kikinda, održale su 29. marta konferenciju za medije posvećenoj inicijativi LSV da se ženama na održavanju trudnoće dotira iznos do pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook