Sankcionisati one koji su dopustili protest Zavetnika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 05. 04. 2014. | Komentara: 0

Sankcionisati one koji su dopustili protest Zavetnika

NOVI SAD, 5. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije da sankcioniše nadležne u MUP-u koji nisu zabranili današnji protest „Zavetnika“.

LSV

Činjenica da taj protest nije zabranjen govori da u MUP-u ima još onih koji ne vide ništa sporno u pozivu navijačkim grupama da se ujedine u nasilju nad "Ženama u crnom".

Bilo kakva priča o suočavanju sa prošlošću u Srbiji ne postoji dok se ne utvrdi kako je moguće da je dozvoljen skup podrške nekome ko je zbog toga pozvao na nasilje.

Izostankom ove zabrane, sedam dana nakon spiska „srbomrzaca“ koji je sročio SNP Naši, „Zavetnici“ su bili u prilici da protestvuju u centru Beograda i svrstavaju „Žene u crnom“ u strane agente.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Petak, 06. 05. 2011. | Komentara: 0

1000 balona povodom Dana pobede nad fašizmom

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležiće u nedelju 8. maja Dan pobede nad fašizmom puštanjem 1000 balona u centru Novog Sada. Tim povodom LSVO će najpre organizovati uličnu akciju u Zmaj Jovinoj ulici ispred broja 19. sa početkom u 12 časova.
Iz medija | Četvrtak, 05. 05. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Vojvodini vratiti svu imovinu

NOVI SAD " Potpredsednica Skupštine Vojvodine i visoka funkcionerka Lige socijaldemokrata Vojvodine, Maja Sedlarević, ukazala je u intervjuu za Vojvođanski magazin da su se konačno stvorili uslovi za usvajanje zakona o prihodima i imovini AP Vojvodine, podsetivši da LSV još od poslednjih izbora 2008. godine insistira na njihovom donošenju.
Izjave | Četvrtak, 05. 05. 2011. | Komentara: 0

Neophodan uslov za status kandidata i razvoj Srbije

NOVI SAD - Radna grupa za izradu zakona koji se tiče imovine i prihoda AP Vojvodine trebalo bi da u toku naredne sedmice ima prvi sastanak, na kome će i praktično krenuti s radom. Bojan Kostreš, predsednik radne grupe i zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, objašnjava za Danas da je reč o zakonu o javnoj svojini Republike Srbije, u okviru kojeg će biti delovi posvećeni Pokrajini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook