Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

LSVNovi Sad, 25. april 2024 - Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



Olenik je, komentarišući pristupanje LSV – VOJVOĐANI, naveo da je na političkoj sceni Srbije premalo istinskih demokratskih i građanskih partija.

– Od danas sam u društvu iskrenih boraca za modernu Srbiju, demokratizaciju i decentralizaciju. Vojvodina mora biti most Srbije ka Evropi. Zajedno ćemo se boriti protiv katastrofalnog i autoritarnog režima Aleksandra Vučića, koji našu zemlju odvlači u izolaciju – istakao je Aleksandar Olenik.


Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI 




Saopštenja | Sreda, 16. 02. 2022. | Komentara: 0

Štetno za sve što je Sretenjski orden dodeljen Pahomiju

Liga socijaldemokrata Vojvodine ne prihvata da Sretenjski orden, orden naše države, bude uručen vladici Pahomiju.

Saopštenja | Ponedeljak, 14. 02. 2022. | Komentara: 0

Odnos zrenjaninskih vlasti prema selima je skandalozan, ali od njih i očekivan

Liga socijaldemokrata Vojvodine nije iznenađena što je nestručna i bahata vlast u Zrenjaninu, na sednici gradske skupštine, koja je samo nemi izvršilac stranačkih (SNS) eksperimenata od fabrike vode, preko kafilerije i Ling Longa, pa sve do najnovijih, donela skandaloznu odluku kojom se savetima mesnih zajednica oduzima pravo da organizuju i sprovedu mesne izbore i ukida institucija Nadzornog odbora mesnih saveta, a sve to obrazlažući boljom kontrolom i transparentnošću mesnih izbora i izabranih saveta.
Saopštenja | Petak, 11. 02. 2022. | Komentara: 0

Za veću bezbednost u Vojvodini nije dovoljno samo povećati broj policajaca

Užasna i tragična smrt Kristijana Kostića Blekija zabolela je Novi Sad i boleće sve nas još dugo. Činjenica da je uhapšen počinilac Blekijevog ubistva nije i neće umaniti tugu, nemoć i sramotu koju svi osećamo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook