Čanak pisao Vučiću: Zaustavite gašenje Elektrovojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 21. 06. 2015. | Komentara: 0

Čanak pisao Vučiću: Zaustavite gašenje Elektrovojvodine

NOVI SAD - 21. jun - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas pismo predsedniku Vlade Republike Srbije u kojem ga poziva da zaustavi gašenje Privrednog društva “Elektrovojvodina” i njeno pripajanje gubitaškoj Elektrodistribuciji Beograd. Pismo upućeno premijeru pročitajte u nastavku:

LSV

Poštovani gospodine Vučiću,
 
U skladu s odlukom Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine od 23. maja, pozivam Vas da Vlada Republike Srbije zaustavi gašenje Privrednog društva „Elektrovojvodina“.
 
Uz sve razumevanje za potrebu da se pristupi promenama u organizaciji rada i unapređenju efikasnosti Elektroprivrede Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine i ja lično uvereni smo da nije i ne može biti dobro rešenje kojim se uspešna „Elektrovojvodina“ pripaja neuspešnoj Elektrodistribuciji Beograd, odnosno formira jedan operator distributivnog sistema. U to nas uveravaju i odlični poslovni rezultati, najmanji gubici na električnoj mreži i najveća dobit „Elektrovojvodine“ u odnosu na celokupan EPS, a naročito u odnosu na Elektrodistribuciju Beograd, koja je prošlu godinu završila sa znatnim gubitkom.
 
Tokom skoro šezdeset godina rada, zahvaljujući odgovornom upravljanju, ulaganju u infrastrukturu i stručne kadrove, te razvijanju i unapređenju naplate, „Elektrovojvodina“ je izrasla u snažnu kompaniju koja na najbolji način razume i podmiruje potrebe kako individualnih tako i privrednih potrošača električne energije na području AP Vojvodine.  Zato je izuzetno važno da „Elektrovojvodina“ zadrži sadašnji status distributera električne energije za područje AP Vojvodine.
 
Ovim povodom sam Vam pisao i 29. maja.
 
Budući da bi EPS sa novom organizacijom rada trebalo da počne 1. jula,
pozivam Vas još jednom da uložite svoj autoritet i sprečite nanošenje velike nepravde AP Vojvodini.
 
Srdačno,

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Saopštenja | Nedelja, 10. 02. 2019. | Komentara: 0

Najavljuju dalje jačanje Beograda, a šta je sa ostatkom zemlje

Liga socijaldemokrata Vojvodine i ranije je upozoravala na drastično siromašenje Vojvodine u odnosu na grad Beograd, a poslednji statistički podaci samo potvrđuju naše stavove.
Saopštenja | Subota, 09. 02. 2019. | Komentara: 0

Osuda pretnji Nedimu Sejdinoviću

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje smrću koje su juče upućene predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću. Sejdinović je na fajsbuk stranici „Srbija naša zemlja“ dobio veliki broj pretnji smrću i proterivanjem iz Srbije.
Saopštenja | Sreda, 06. 02. 2019. | Komentara: 0

Da odgovaraju oni koji su pokušali da prikriju isključivanje brojeva hitne pomoći u Novom Bečeju

Povodom situacije u kojoj su direktor Doma zdravlja i rukovodstvo opštine Novi Bečej pokušali da prikriju činjenicu da nisu našli rešenje za isključivanje telefona Službe hitne medicinske pomoći, niti obezbedili svojevoljno rezervnu telefonsku liniju, Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Bečej postavlja pitanje da li će bilo ko snositi odgovornost za takvo ponašanje kojim su bili ugroženi životi stanovnika opštine Novi Bečej.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook