Čanak: Vojvodini puna autonomija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 14. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodini puna autonomija

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ukazao je sinoć da biografija i minuli rad Lige socijaldemokrata Vojvodine dokazuju da je najbolji i najdosledniji borac za punu autonomiju Vojvodine i bolji život u njoj. Čanak je na predizbornoj konvenciji LSV u Somboru ukazao da je uloga Lige socijaldemokrata Vojvodine izuzetno važna.

 

 

 

- Mi smo ti koji smo garanti da neće biti prevare. Mi smo  ti koji treba da budemo oni koji neće , kao što ni do sada nismo odstupali od naših puteva, ideala, ciljeva. A, njih ću ponoviti po milioniti put: fizička, imovinska  i pravna sigurnost svakog čoveka, bez obzira na njegovi nacionalnu, versku i političku i zavičajnu pripadnost. Zakonodavna izvršna i sudska vlast za Vojvodinu , imovina i izvorni prihodi. I sve to garantovano Ustavom – poručio je Čanak. 

 

 

(BILSV, 14.04.2016) 




Saopštenja | Subota, 25. 08. 2012. | Komentara: 0

Igor Pavličić odgovoran za raspad koalicije

NOVI SAD. 25. avgust – Nakon očiglednog izlaska Srpskog pokreta obnove iz aktuelne gradske većine u Novom Sadu, Liga socijaldemokrata Vojvodine ne vidi da ona više postoji, a za to punu odgovornost snosi gradonačelnik Igor Pavličić i saučesnici oko njega.
Saopštenja | Sreda, 01. 08. 2012. | Komentara: 1

Čanak pozvao ambasadore da zaustave politički progon u Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je danas ambasadore više zemalja da pomognu da se jednom zauvek zaustavi progon političkih protivnika u Srbiji zloupotrebom državnih organa.
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 07. 2012. | Komentara: 0

Nikolić bi mogao preispitati presudu za ubistvo Đinđića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da se za šest dana od kako je obznanjeno da će vladajuću većinu činiti SNS, SPS i URS, deo pravosuđa u tri navrata preporučio kao kooperativan novoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook