Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak 



Saopštenja | Utorak, 05. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS uputila apel Evropskoj uniji pred Samit EU - Zapadni Balkan

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez izrazito proevropskih i demokratskih stranaka i organizacija - Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenog Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, uputila je danas, pred sutrašnji Samit EU - Zapadni Balkan, apel institucijama EU tražeći da Srbija i zemlje regiona ostanu u fokusu i dobiju podršku za punopravno članstvo u bliskoj budućnosti.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Deca ne smeju biti žrtve političke borbe

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvodjanskog fronta predvođenog LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma oštro protestvuje zbog uznemiravanja dece Dragana Đilasa, jednog od lidera Saveza za Srbiju, i ovim putem apeluje na političke rivale da političku borbu vrate na teren koji ne postavlja mete na decu i porodice 
onih koji se aktivno bave politikom.
Saopštenja | Subota, 02. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Dačić nanosi ogromnu štetu svojim teorijama zavere

Ujedinjena demokratska Srbija najoštrije osuđuje skandalozno i opasno ponašanje ministra spoljnih poslova Ivice Dačiće koji je u intervjuu za TV Prva u subotu podgrevao strahove stanovništa od vakcinisanja, na uobičajeno estradni način prepričavao najbesmislenije teorije zavere i unosio zabunu među milione ljudi u ovoj zemlji za koje je, kao i za čitavo čovečanstvo, nada u pronalazak vakcine jedini izlaz za trajno rešenje problema COVID-19.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook