EFA čestitala LSV 28. rođendan

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 07. 2018. | Komentara: 0

EFA čestitala LSV 28. rođendan

Novi Sad, 16. jul 2018 - European Free Alliance (Evropska slobodna alijansa – EFA) čestitala je Ligi socijaldemokrata Vojvodine 28. rođendan.

U čestitki je EFA podsetila da je LSV nastala u godinama raspala Jugoslavije, kada je šovinizam postao dominantna politička ideja.

LSV

„Od početka svoga delovanja, LSV se zalagala za demokratiju, poštovanje ljudskih i manjinskih prava, te antifašizam“, navedeno je, između ostalog, u čestitki.

EFA je naglasila borbu LSV za decentralizaciju Srbije i ravnopravnost Vojvodine u okviru države.

Kao što je poznato, European Free Alliance (Evropska slobodna alijansa – EFA) je evropska politička koalicija koja se dominantno zalaže za politiku regionalizacije evropskih država.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 10. 04. 2020. | Komentara: 0

Antievropska politika Miloševićevog portparola Dačića je štetna po Srbiju

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenog Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma poziva ministra inostranih poslova Srbije Ivicu Dačića da prestane sa populstičkim i demagoškim prozivanjima  Evropske unije i javno kaže građanima Srbije koliko je do sada naša zemlja dobila pomoći od EU.
Saopštenja | Četvrtak, 09. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS TRAŽI DODATNU ZAŠTITU ZAPOSLENIH U SRBIJI

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenog Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, insistira da Vlada Srbije radi zaštite radnika u Srbiji najhitnije inovira Uredbu o organizovanju rada poslodavaca za vreme vanrednog stanja donetu još 16. marta.
Saopštenja | Sreda, 08. 04. 2020. | Komentara: 0

MACURA: VLADA SRBIJE DA REVIDIRA PREDLOŽENE EKONOMSKE MERE

Vladine mere za pomoć privredi koja trpi posledice pandemije korona virusa još uvek nisu usvojene i nije počela njihova primena, iako su najavljene krajem marta a srpskoj privredi je što hitnija pomoć nužna. Kako je najavljeno, mere bi trebalo da budu usvojene do 10. aprila.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook