EFA čestitala LSV 28. rođendan

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 07. 2018. | Komentara: 0

EFA čestitala LSV 28. rođendan

Novi Sad, 16. jul 2018 - European Free Alliance (Evropska slobodna alijansa – EFA) čestitala je Ligi socijaldemokrata Vojvodine 28. rođendan.

U čestitki je EFA podsetila da je LSV nastala u godinama raspala Jugoslavije, kada je šovinizam postao dominantna politička ideja.

LSV

„Od početka svoga delovanja, LSV se zalagala za demokratiju, poštovanje ljudskih i manjinskih prava, te antifašizam“, navedeno je, između ostalog, u čestitki.

EFA je naglasila borbu LSV za decentralizaciju Srbije i ravnopravnost Vojvodine u okviru države.

Kao što je poznato, European Free Alliance (Evropska slobodna alijansa – EFA) je evropska politička koalicija koja se dominantno zalaže za politiku regionalizacije evropskih država.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 20. 03. 2020. | Komentara: 0

Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA moli celokupnu javnost da, naročito u predstojećim danima, koji će biti izuzetni teški, pokažemo istovremeno i odgovornost prema sebi, svojim sugrađanima i celoj zemlji, ali i da opravdani strah i zabrinutost nikako ne prerastu u netrpeljivost ili bilo koji oblik agresivnosti prema brojnim državljanima Srbije koji su, silom prilika, ipak bili primorani da dođu u Srbiju iz inostranstva u prethodnim danima.
Saopštenja | Četvrtak, 19. 03. 2020. | Komentara: 0

Ujedinjena demokratska Srbija poziva na solidarnost

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA poziva sve svoje članove i simpatizere da, u ovim teškim vremenima,  pokažu solidarnost i kontaktiraju svoje opštinske i mesne štabove za vanredne situacije kako bi se uključili u akcije pružanja pomoći onima kojima je ta pomoć sada najpotrebnija.
Saopštenja | Utorak, 17. 03. 2020. | Komentara: 0

UDS PROTIV SUSPENZIJE DRUŠTVENIH MREŽA

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA najoštrije osuđuje sve ideje koje u javnosti iznose pojedinci o potrebi da se u Srbiji, a povodom situacije nastale zbog koronavirusa, suspenduje rad platformi Twitter, Facebook i Youtube.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook