EFA čestitala LSV 28. rođendan

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 07. 2018. | Komentara: 0

EFA čestitala LSV 28. rođendan

Novi Sad, 16. jul 2018 - European Free Alliance (Evropska slobodna alijansa – EFA) čestitala je Ligi socijaldemokrata Vojvodine 28. rođendan.

U čestitki je EFA podsetila da je LSV nastala u godinama raspala Jugoslavije, kada je šovinizam postao dominantna politička ideja.

LSV

„Od početka svoga delovanja, LSV se zalagala za demokratiju, poštovanje ljudskih i manjinskih prava, te antifašizam“, navedeno je, između ostalog, u čestitki.

EFA je naglasila borbu LSV za decentralizaciju Srbije i ravnopravnost Vojvodine u okviru države.

Kao što je poznato, European Free Alliance (Evropska slobodna alijansa – EFA) je evropska politička koalicija koja se dominantno zalaže za politiku regionalizacije evropskih država.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 22. 11. 2019. | Komentara: 0

Zašto nadležni ćutanjem brane krivce za nezapamćeni pomor ribe na Velikom bačkom kanalu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje zašto se ni posle nedelju dana ne zna ko je krivac za nezapamćen pomor ribe na Velikom bačkom kanalu. Utvrđeno je samo da je zagađenje stiglo iz pravca Crvenke preko Kule i Vrbasa do Bečeja. Zašto inspekcijske službe ne rade svoj posao?
Saopštenja | Petak, 22. 11. 2019. | Komentara: 0

Novobečejski naprednjaci jednom čoveku dodelili tri funkcije i tri plate

Zamenik predsednika Skupštine opštine Novi Bečej, predsednik Mesne zajednice Novi Bečej i radnik JKP „Komunalac“ sve su to funkcije i radna mesta na kojima redovno prima platu Milenko Garčev, jedan od funkcionera Srpske napredne stranke u Novom Bečeju.
Saopštenja | Sreda, 20. 11. 2019. | Komentara: 0

Obesmišljen rad REM zbog emisija zabavnog karaktera

U jednoj od emisija tzv. zabavnog karaktera u toku prikazivanja izvađen je pištolj, iako u Zakonu o elektronskim medijima jasno stoji zabrana promovisanja nasilja, uz prekršajne mere. Na sve to je Regulatorno telo za monitoring elektronskih medija ostalo nemo, zbog čega je jasno koliko je produžetak licenci emiterima sa nacionalnom frekvencijom postao sporan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook