EFA čestitala LSV 28. rođendan

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 07. 2018. | Komentara: 0

EFA čestitala LSV 28. rođendan

Novi Sad, 16. jul 2018 - European Free Alliance (Evropska slobodna alijansa – EFA) čestitala je Ligi socijaldemokrata Vojvodine 28. rođendan.

U čestitki je EFA podsetila da je LSV nastala u godinama raspala Jugoslavije, kada je šovinizam postao dominantna politička ideja.

LSV

„Od početka svoga delovanja, LSV se zalagala za demokratiju, poštovanje ljudskih i manjinskih prava, te antifašizam“, navedeno je, između ostalog, u čestitki.

EFA je naglasila borbu LSV za decentralizaciju Srbije i ravnopravnost Vojvodine u okviru države.

Kao što je poznato, European Free Alliance (Evropska slobodna alijansa – EFA) je evropska politička koalicija koja se dominantno zalaže za politiku regionalizacije evropskih država.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Utorak, 18. 09. 2018. | Komentara: 0

Pitanja za sastanak dve vlade: građani zaslužuju odgovore!

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Pokrajinsku vladu da sutrašnji sastanak sa republičkom vladom iskoristi kako bi dobila barem nekoliko od mnogih odgovora važnih najpre za građane i građanke Vojvodine, ali i čitave Republike Srbije.
Saopštenja | Utorak, 18. 09. 2018. | Komentara: 0

Nije dovoljno samo ukinuti zakon, obeštetite penzionere!

Ukidanje Zakona o privremenom uređivanju načina isplate penzija ne sme da isključi obeštećenje penzionera za novac koji im je zakinut proteklih godina. Penzioneri nisu i ne mogu da zaborave da je Zakon, koji je najavljivan i usvojen kao privremeni, navršio četiri godine.
Saopštenja | Ponedeljak, 17. 09. 2018. | Komentara: 0

Ministri da odgovore: kada će gorivo prestati da poskupljuje?

LSV poziva Vladu Republike Srbije, a pre svega ministre energetike i finansija Aleksandra Antića i Sinišu Malog, da javnosti saopšte kada će gorivo u Srbiji prestati da poskupljuje i šta tačno čine da bi ono pojeftinilo?



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook