Fajgelj mora da odgovara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 27. 02. 2016. | Komentara: 0

Fajgelj mora da odgovara

NOVI SAD, 27. februar - Mržnja i nasilje koju Andrej Fajgelj širi u javnom govoru prevazilazi sve granice i krajnje je vreme da za to odgovara. Ovoga puta, nakon pretnji zaštitniku građana, nije dovoljno da Fajgelj bude priveden.

 
Fajgelj mora da odgovara na sudu i njegova kazna mora biti primer kako će se država odnositi prema onima koji šire mržnju i nasilje.
 
Nemajući boljih ideja da skrene na sebe pažnju, Fajgelj poseže za najnižim oblicima primitivizma , nadajući se da će tako pronaći svoje istomišljenike i sledbenike
 
Andreja Fajgelja je novosadska javnost dobro upoznala dok je do nedavno bio direktor Kulturnog centra grada. To je onaj čovek koji se „proslavio“ skidanjem latinične table, cenzurom izložbe i aferom sa ogromnim honorarima svojoj savetnici, zbog čega je pre devet meseci podneo ostavku.
 
U međuvremenu, uspeo je da dva puta bude priveden. U novembru je pozivao na ustanak, a sada preti ubistvom.
 
Činjenica da je Fajgelj bio deo gradske vlasti u Novom Sadu, ne sme biti izgovor ili olakšavajuća okolnost koja će ga zaštititi od odgovornosti i dozvoliti da se zaboravi i šta je radio kao direktor Kulturnog centra i šta radi nakon ostavke.

Predsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Kravić



Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook