Fajgelj mora da odgovara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 27. 02. 2016. | Komentara: 0

Fajgelj mora da odgovara

NOVI SAD, 27. februar - Mržnja i nasilje koju Andrej Fajgelj širi u javnom govoru prevazilazi sve granice i krajnje je vreme da za to odgovara. Ovoga puta, nakon pretnji zaštitniku građana, nije dovoljno da Fajgelj bude priveden.

 
Fajgelj mora da odgovara na sudu i njegova kazna mora biti primer kako će se država odnositi prema onima koji šire mržnju i nasilje.
 
Nemajući boljih ideja da skrene na sebe pažnju, Fajgelj poseže za najnižim oblicima primitivizma , nadajući se da će tako pronaći svoje istomišljenike i sledbenike
 
Andreja Fajgelja je novosadska javnost dobro upoznala dok je do nedavno bio direktor Kulturnog centra grada. To je onaj čovek koji se „proslavio“ skidanjem latinične table, cenzurom izložbe i aferom sa ogromnim honorarima svojoj savetnici, zbog čega je pre devet meseci podneo ostavku.
 
U međuvremenu, uspeo je da dva puta bude priveden. U novembru je pozivao na ustanak, a sada preti ubistvom.
 
Činjenica da je Fajgelj bio deo gradske vlasti u Novom Sadu, ne sme biti izgovor ili olakšavajuća okolnost koja će ga zaštititi od odgovornosti i dozvoliti da se zaboravi i šta je radio kao direktor Kulturnog centra i šta radi nakon ostavke.

Predsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Kravić



Saopštenja | Petak, 09. 09. 2016. | Komentara: 0

Šta to visi sa jarbola Pravnog fakulteta?

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Pravni fakultet da saopšti javnosti šta je to što visi sa jarbola na njegovom ulazu. Ako neko od njegovih uvaženih profesora ne može da dočeka da istakne takozvanu tradicionalnu zastavu AP Vojvodine, koja je pritom grubi falsifikat i nije tradicionalna, pravi dve greške.
Saopštenja | Subota, 03. 09. 2016. | Komentara: 0

Odgovor Pokretu socijalista

NOVI SAD, 3. septembar - Gospodo, kad sami izađete na izbore i osvojite makar jedan glas onda imajte i mišljenje. 

Kao Mirine pudlice ili Vučićevi prilepci ništa drugo i ne možete nego da besmislenim saopštenjima probate da se dodvorite svojim gazdama.
Saopštenja | Četvrtak, 18. 08. 2016. | Komentara: 0

Nikolićeva izjava o spomeniku vrhunac nesuvisle politike

Novi Sad, 18. avgust - Izjava predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića o pitanju podizanja spomenika Slobodanu Miloševiću vrhunac je trenutne nesuvisle politike, nakon podrške koju su ovoj ideji dali ministri u Vladi Republike Srbije Ivica Dačić i Aleksandar Vulin.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook