Grad uništava njive, a vlast kupuje nepotrebne avione i rakete

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 04. 06. 2024. | Komentara: 0

Grad uništava njive, a vlast kupuje nepotrebne avione i rakete

Novi Sad, 4. jun 2024 - Jučerašnje nevreme, praćeno gradom, koje je zahvatilo delove Vojvodine, a u kom su najviše stradali Bačka Palanka i Temerin, govori da su sve priče o morednizaciji sistema protovgradne zaštite bile samo propagandne poruke Srpske napredne stranke.

LSV

Naprednajci su još februara 2021. najavili modernizaciju celokupnog sistema protivgradne zaštite i završetak njene automatizacije do kraja 2023. godine.

Sada je jun 2024. godine a poljoprovredni proizvođači iz Južne Bačke danas računaju iznos štete koji je grad počinio na njihovim njivama.

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI i ovom prilikom poziva predsednika republike da prestane da troši državni novac za nabavku aviona, raketa i tenkova i da ta sredstva preusmeri za uspostavljanje najmodernijeg sistema protivgradne zaštite.

Paori, ali i čitava država, žive od poljoprivredne proizvodnje.

Ostavite se nepotrebnog naoružavanja i čuvajte njive od gradonosnih oblaka.

Zdenko Kolar
član Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI




Saopštenja | Utorak, 09. 01. 2024. | Komentara: 0

Potonula barža na Dunavu nije samo ekološki problem

Akcident na Dunavu, kada je barža sa 1.000 tona veštačkog đubriva udarila u stub mosta kod Bačke Palanke i potonula, zahteva da bude proglašen za vanrednu situaciju. To nije samo ekološki problem.
Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook