Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić da podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 25. 07. 2024. | Komentara: 0

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić da podnese ostavku

Subotica, 25. jul 2024 – Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva da gradonačelnik Subotice Stevan Bakić podnese ostavku na funkciju koju obavlja.

LSV

Poslednji primer Bakićeve bahatosti i bezobrazluka dogodio se na drugoj sednici Skupštine grada Subotice, kada se na ponižavajuć i drzak način obratio odborniku liste „Subotica protiv nasilja – Biram Suboticu“ Luki Vučincu.

Bakić je od ranije poznat po ovakvom ponašanju, a 2020. je na sraman način pretio građankama i građanima Subotice sa skupštinske govornice i zastrašivao ih informacijama da su praćeni i da je evidentirano njihovo kretanje.

Ovaj čovek nije dostojan Subotice i funkcije koju sada zauzima i mora odstupiti sa nje!

Robert Damjanović Čokić 
predsednik 
Gradskog odbora LSV – VOJVOĐANI Subotica 
i šef odborničke grupe „Vojvođani – LSV, Demokratska zajednica Hrvata, Zeleno-levi front“




Saopštenja | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Obeležena 308. godišnjica Petrovaradinske bitke

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI i odbornica u Skupštini grada Novog Sada Maja Mrnuštik prisustvovala je danas obeležavanju 308. godišnjice Petrovaradinske bitke, u kojoj je saveznička vojska, pod vođstvom princa Eugena Savojskog, porazila Osmanlije i sprečila njihovo napredovanje u Evropu.
Saopštenja | Utorak, 30. 07. 2024. | Komentara: 0

31. jul obeležavati kao državni praznik - Dan ulaska Autonomne Pokrajine Vojvodine u sastav Republike Srbije

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podseća da je, voljom svih njenih naroda, Vojvodina 30. i 31. jula 1945. stvorila svoju autonomiju, te je kao autonomna pokrajina ušla u sastav Srbije.
Saopštenja | Petak, 26. 07. 2024. | Komentara: 0

Zašto RTS prenosi međunarodne nastupe samo beogradskih klubova?

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI postavlja pitanje rukovodstvu javnog medijskog servisa Srbije, odnosno RTS-u – zašto državna medijska kuća juče nije prenosila fudbalske utakmice naših predstavnika u takmičenjima UEFA?



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook