Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 09. 09. 2021. | Komentara: 0

Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu

Novi Sad, 9. septembar 2021 - Jedno je jasno. Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu. Nenad Čanak nije počinio nikakvo krivično delo. To je i laicima jasno. On će se odazvati svim nadležnim organima i dati izjavu. 

LSV

Advokat Nenada Čanka, Milan Đukić će u najhitnijem mogućem roku zatražiti urgenciju, kako bi sve insinuacije na račun predsednika LSV bile što pre  odbačene.

Liga socijaldemokrata Vojvodine čvrsto stoji uz predsednika svoje stranke, Nenada Čanka, daje mu punu podršku, a sigurni smo da taj stav dele i svi ostali građani Srbije, kojima je na srcu moderna, evropska i antifašistička Srbija.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Subota, 13. 04. 2013. | Komentara: 0

Pitanje autonomije sa ulice vratiti u Skupštinu Vojvodine

NOVI SAD, 13. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Vlade Vojvodine Bojanu Pajtiću i zahteva hitnu reakciju policije i svih drugih nadležnih organa.
Saopštenja | Petak, 12. 04. 2013. | Komentara: 0

Novac koji se u Vojvodini zaradi, tu i da ostane

NOVI SAD, 12. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine godinama jasno poručuje da sve što želi Vojvodini želi i drugim delovima i budućim regionima Srbije. Zato, pozivamo  sve građane koji su danas stigli iz raznih krajeva Srbije, da primene znanja koja su stekli i založe se za decentralizaciju Srbije.
Saopštenja | Petak, 12. 04. 2013. | Komentara: 0

Vojvodina toliko opljačkana da nema ni za jogurt

NOVI SAD, 12. april  – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš poželeo je dobrodošlicu svima koji će iz cele Srbije doći na današnji miting u Novi Sad, istovremeno se izvinivši „što ovaj put nemamo jogurta da im ponudimo“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook