Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 09. 09. 2021. | Komentara: 0

Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu

Novi Sad, 9. septembar 2021 - Jedno je jasno. Koga Dveri tuže, a Ivica Dačić hapsi, taj je sigurno u pravu. Nenad Čanak nije počinio nikakvo krivično delo. To je i laicima jasno. On će se odazvati svim nadležnim organima i dati izjavu. 

LSV

Advokat Nenada Čanka, Milan Đukić će u najhitnijem mogućem roku zatražiti urgenciju, kako bi sve insinuacije na račun predsednika LSV bile što pre  odbačene.

Liga socijaldemokrata Vojvodine čvrsto stoji uz predsednika svoje stranke, Nenada Čanka, daje mu punu podršku, a sigurni smo da taj stav dele i svi ostali građani Srbije, kojima je na srcu moderna, evropska i antifašistička Srbija.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Sreda, 06. 03. 2013. | Komentara: 0

Dokle je stigla istraga u vezi sa potpisivanjem štetnog ugovora?

NOVI SAD, 06. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine  poziva sve nadležne institucije da jasno kažu građankama i građanima dokle je stigla istraga u vezi sa potpisivanjem štetnog ugovora sa ATP Vojvodinom?
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 03. 2013. | Komentara: 0

Za 100 dana ističe Zakon o lustraciji

NOVI SAD, 4. mart  – Liga socijaldemokrata Vojvodine će u Narodnoj skupštini Republike Srbije pokrenuti inicijativu za produženje Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava na još deset godina, a zatim i njegovu momentalnu primenu.
Saopštenja | Petak, 01. 03. 2013. | Komentara: 0

Ko to šalje poruku da Vojvodina nije u Srbiji?

NOVI SAD, 01. mart - Govoriti o Narodnoj biblioteci Srbije kao “prvoj ustanovi kulture u zemlji”, kako ona sama za sebe tvrdi i kako je sinoć preneto u Dnevniku 3 Radio televizije Srbije, u izveštaju sa proslave godišnjice te institucije kojoj su prisutvovali predsednik i premijer Srbije Tomislav Nikolić i Ivica Dačić, te patrijarh Irinej, predstavlja još jedno ”spinovanje” istorije kojom se dele i omalovažavaju institucije srpskog naroda van Beograda i područja uže Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook