Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Utorak, 21. 04. 2020. | Komentara: 0

Evrodizel: Austrija 0,97 evra/l, Srbija 1,20 evra/l

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, poziva Vladu Srbije da u svojstvu predstavnika države kao manjinskog vlasnika u kompaniji NIS, hitno preduzme mera koje će obezbediti pojeftinjenje goriva, kako gradjani, privreda i poljoprivrednici ne bi plaćali najskuplje gorivo u regionu u trenutku kada je cena sirove nafte na svetskom tržištu na istorijskom minimumu.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS: OTVORITI ZELENE PIJACE

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma traže od Vlade Republike Srbije i lokalnih samouprava da omoguće rad zelenih pijaca na otvorenom. 
Saopštenja | Subota, 18. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS: Snizite cene goriva, nedopustivo je da Srbija ima najskuplje gorivo u regionu

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, poziva Vladu Srbije, i kao predstavnika države i kao manjinskog vlasnika u kompaniji NIS, da hitno preduzme mera koje će obezbediti pojeftinjenje goriva, kako gradjani, privreda i poljoprivrednici ne bi plaćali najskuplje gorivo dok cene nafte na svetskom tržištu značajno padaju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook