Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Nedelja, 24. 11. 2019. | Komentara: 0

Papuga: Kada će biti donet Zakon o finansiranju Vojvodine?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga istakla je da će Vojvodina, već devastirani region, u 2020. biti još bednija. To je njen zaključak na osnovu predloženog republičkog budžeta za 2020. godinu.
Saopštenja | Subota, 23. 11. 2019. | Komentara: 0

Vojvodina najveći gubitnik budžeta za 2020. godinu

Najveći gubitnik budžeta za 2020. godinu je AP Vojvodina, a drugi gubitnik je životna sredina, izjavila je narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić tokom rasprave o Predlogu budžeta Republike Srbije za 2020. godinu. Ona je naglasila da je budžet  diskriminatorski i da ocene da je on razvojni ne stoje za AP Vojvodinu.
Saopštenja | Petak, 22. 11. 2019. | Komentara: 0

Zašto nadležni ćutanjem brane krivce za nezapamćeni pomor ribe na Velikom bačkom kanalu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje zašto se ni posle nedelju dana ne zna ko je krivac za nezapamćen pomor ribe na Velikom bačkom kanalu. Utvrđeno je samo da je zagađenje stiglo iz pravca Crvenke preko Kule i Vrbasa do Bečeja. Zašto inspekcijske službe ne rade svoj posao?



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook