Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Subota, 26. 10. 2019. | Komentara: 0

Nova mega naselja u Beogradu, a ostatak Srbije sve prazniji i siromašniji

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je najava izgradnje četiri mega naselja u Beogradu samo još jedan jasan prikaz užasne centralizacije koja vlada u Srbiji.
Saopštenja | Četvrtak, 24. 10. 2019. | Komentara: 0

Novoizgrađeni auto-putevi Srbija : Vojvodina - 150km : 17km

Samo 17 od ukupno 167 kilometara auto-puta, koji su u poslednje vreme građeni na teritoriji Srbije, nalazi se u Vojvodini i to na potezu od Kuzmina do Sremske Rače. To su jedini kilometri modernih saobraćajnica koje će u skorije vreme dobiti Vojvođani. Ostalih 150 kilometara auto-puta građenih tokom ove godine su Miloš Veliki, od Obrenovca do Preljine, deo kod Grdeličke klisure i Surčin - Obrenovac. 
Saopštenja | Nedelja, 20. 10. 2019. | Komentara: 0

GrO LSV Kikinda osuđuje bahatost i neprofesionalizam rukovodstva JP Autoprevoz Kikinda

Devojčice osnovnoškolskog uzrasta, članice jednog sportskog kluba, danas su tri sata u neizvesnosti čekale na parkingu ne bi li krenule put Rumunije na turnir. Polazak je bio planiran za 9h, autobus plaćen, kotizacije plaćene, međutim autobus kojim su trebale putovati nije imao svu potrebnu opremu i saobraćajna policija (potpuno opravdano) nije dozvolila da se tim vozilom putuje. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook