Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Sreda, 02. 10. 2019. | Komentara: 0

LSV osuđuje napade na profesora Sinanija i rektorku Popović

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napade na profesora Danijela Sinanija i rektorku Univerziteta u Beogradu Ivanku Popović.
Saopštenja | Utorak, 01. 10. 2019. | Komentara: 0

Vojvođani su pre 75 godina pobedili fašizam

U oktobru 2019. navršava se 75 godina od velike i istorijski neuporedive pobede Vojvodine nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. Vojvodina je, kao deo jedinstvenog antifašističkog pokreta jugoslovenskih partizana, ostvarila svoju najslavniju i u svetu priznatu pobedu nad fašizmom.
Saopštenja | Subota, 28. 09. 2019. | Komentara: 0

Aktivisti LSV prekrečili grafit mržnje na Limanu

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad okrečili su juče grafit na zgradi vrtića „Različak“ u Ulici Narodnog fronta broj 45. Ovoga puta grafitom je poruka mržnje bila upućena ka građanima islamske veroispovesti i veličanju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića i to, da sve bude još gnusnije, na mestu gde se igraju, uče i vaspitavaju naši najmlađi sugrađani.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook