Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Petak, 27. 09. 2019. | Komentara: 0

Rekordno loša realizacija budžeta za prvih 6 meseci 25% prihodna strana 21% rashodna

O nestručnosti opštinske službe za finansije Novobečejci su dosta saznali tokom afere – Izvinite, pogrešno smo obračunali porez. Nove propuste i nelogičnosti opštinkog rukovodstva, koje je sa ovom službom pokušalo da predstavi na koji način će se raspoređivati novac iz opštinske kase, razmatrali su odbornici na Skupštini opštine Novi Bečej.
Saopštenja | Četvrtak, 26. 09. 2019. | Komentara: 0

LSV očekuje podršku prijateljskih stranaka iz EU na predstojećim izborima

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, u kojoj su bili predsednik LSV Nenad Čanak, sekretar za međunarodnu saradnju LSV Aleksandar Jovanović i članica Sekretarijata za međunarodnu saradnju LSV Dejana Đurđević, učestvovala je na sastanku evropske političke partije Evropska slobodna alijansa (EFA) i Radne grupe za centralnu Evropu koji je održan u Slovačkoj.
Saopštenja | Utorak, 24. 09. 2019. | Komentara: 0

Da je opozicija bojkotovala izbore 24. septembra 2000, Milošević bi i dalje vladao Srbijom

Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća na veličanstvenu pobedu Demokratske opozicije Srbije 24. septembra 2000. godine. Na današnji dan, pre 19 godina, na izborima je pobeđen režim Slobodana Miloševića. Opozicija je učestvovala na izborima u krajnje nedemokratskim uslovima. Svakodnevno je optuživana za izdaju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook