Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Subota, 26. 05. 2018. | Komentara: 0

Sprečiti šovinističko divljanje radikala

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih državnih organa da obezbede nesmetano održavanje festivala „Mirdita, dobar dan!“ koji 30. maja u Beogradu organizuje Inicijativa mladih za ljudska prava.
Saopštenja | Petak, 25. 05. 2018. | Komentara: 0

Crkva može da ne plaća porez, a poljoprivrednici moraju da plate odvodnjavanje koga nije bilo

Činjenice: Prošle godine je bila enormna suša i nije bilo potrebno odvodnjavanje poljoprivrednih površina. Ministar, pokrajinski i republički funkcioneri su obećali da poljoprivrednici neće plaćati odvodnjavanje za tu godinu. Računi za odvodnjavanje stižu na kućne adrese i zahteva se njihovo plaćanje.

Saopštenja | Utorak, 22. 05. 2018. | Komentara: 0

Gorivo sve skuplje. Vlada i NIS da pomognu građanima!

Liga socijaldemokrata Vojvodine veoma je zabrinuta zbog skoka cena goriva u Srbiji. Kao što je poznato, od početka godine je litra dizel goriva porasla za 8,36 dinara, a benzina za 6,16 dinara. Trend poskupljenja dizela u velikoj meri ugrožava egzistenciju poljoprivrednih proizvođača, koji se svakodnevno suočavaju sa novim nametima države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook