Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Nedelja, 17. 09. 2017. | Komentara: 0

Srbija da osudi Dodikove izjave

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od Vlade Srbije da najoštrije osudi najnovije izjave predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.
Saopštenja | Subota, 16. 09. 2017. | Komentara: 0

Osuda napada na novinarke TV Pink

Liga socijaldemokrata Vojvodine najstrožije osuđuje napad na novinarke televizije Pink. Napadi na novinare su nedopustivi, te zahtevamo hitnu reakciju svih nadležnih organa i kažnjavanje počinilaca.
Saopštenja | Subota, 16. 09. 2017. | Komentara: 0

Zašto je Skyline Belgrade važniji od sela u Srbiji?

Liga socijaldemorkata Vojvodine postavlja pitanje ministru u Vladi Srbije Milanu Krkobabiću na koji način namerava da obezbedi ravnomerni razvoj svih regiona u zemlji. Ministar Krkobabić je u Vladi zadužen za oblast regionalnog razvoja i veoma je bitno da javnost čuje njegov stav o razvoju Beograda i ostalih krajeva zemlje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook