Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Sreda, 30. 08. 2017. | Komentara: 0

Kašnjenje zakona - nemar ministara

Spremnost da se završi ciklus predlaganja i usvajanja više zakona, kao preduslov za ostvarivanje prava građanki i građana Republike Srbije, svode se na raspoloženje resornih ministara.
Saopštenja | Utorak, 29. 08. 2017. | Komentara: 0

Smeniti gradonačelnika Subotice

Hitna smena gradonačelnika Subotice Bogdana Labana zbog incidenta u kojem je brutalno vređao profesora Vladimira Polovinu, pokazala bi da stranka čijom zaslugom se našao na toj poziciji, shvata da jednostavno nema opravdanja za takve postupke.
Saopštenja | Utorak, 29. 08. 2017. | Komentara: 0

LSV neće dozvoliti da se zataška napad na antifašističku kolonu

Republika Srbija je podnela strašne i herojske žrtve u borbi protiv fašizma i ima sva prava da bude ponosna na svoj antifašizam i Narodnooslobodilačku borbu. Isto tako, ima i jasnu obavezu da čuva uspomenu na njih i oštro kazni sve one koji bi hteli da to promene.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook