Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Ponedeljak, 13. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Država da se izbori sa huliganima i kriminalcima

Država mora da se izbori sa huliganima, narkodilerima i kriminalcima koji se sakrivaju iza navijačkih šalova i desova. Divljanje tih hordi se predugo toleriše i postalo je jedna od rak rana ovog društva. To nisu navijači. Njima je navijanje paravan za kriminal.
Saopštenja | Nedelja, 12. 03. 2017. | Komentara: 0

Predati potpisi podrške

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine predali su večeras Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) potpise podrške za kandidaturu Nenada Čanka za predsednika Srbije.
Saopštenja | Nedelja, 12. 03. 2017. | Komentara: 0

Otkriti političke nalogodavce Đinđićevog ubistva

Pre četrnaest godina ubijen je Zoran Đinđić. Moj prijatelj i saborac. Čovek, koji je položio život na oltar evropske Srbije. Danas, četrnaest godina kasnije, i dalje ne znamo ko su bili politički nalogodavci njegovog ubistva.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook