Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Ponedeljak, 23. 01. 2017. | Komentara: 0

LSV pozdravlja odluku o odlaganju zamene registarskih tablica

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku ministra unutrašnjih poslova da uvaži našu sugestiju.
Vozači u Republici Srbiji su izloženi brojnim izdacima pa je odluka da se zamena registarskih tablica odloži za dve godine dobra vest.
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 01. 2017. | Komentara: 0

Da li će i zašto vozači plaćati nove registarske tablice?

Liga socijaldemokrata Vovodine poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova i sve nadležne da jasno odgovore da li je tačno da će vozači u Republici Srbiji uskoro morati da plaćaju izradu novih registarskih tablica i saobraćajnih dozvola.
Saopštenja | Nedelja, 22. 01. 2017. | Komentara: 0

Torbice, sučelimo argumente u duelu

Sa zadovoljstvom ću izneti sve argumente u duelu sa gospodinom Torbicom, ukoliko smatra da iznosimo neistine postavljanjem pitanja o procedurama koje su najavila nadležna ministarstva, a na koje se odnosilo naše pitanje. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook