Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Nedelja, 15. 02. 2015. | Komentara: 0

Država da zaštiti Smajila Mašića!

NOVI SAD, 15. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da nadležni organi hitno pronađu i sankcionišu autore i distributere skandaloznog letka na račun nacionalne pripadnosti Vrdničanina Smajila Mašića, koji su se u tom mestu pojavili tokom proteklih izbora za Savet mesne zajednice.
Saopštenja | Subota, 14. 02. 2015. | Komentara: 0

Predsednik Srbije utiče na rad pravosuđa

NOVI SAD, 14. februar - Izjava Tomislava Nikolića kojom komentariše najavu tužioca za ratne zločine da će ispitati navode FHP u vezi sa optužbama na račun načelnika Generalštaba predstavlja grubo mešanje u rad pravosuđa. 
Saopštenja | Petak, 13. 02. 2015. | Komentara: 0

Andor Deli potkopava autonomiju Vojvodine

NOVI SAD, 13. februar - Budući da predsednik stranke kojoj pripadam neće više da polemiše sa dilerima mađarskih državljanstava i nakupcima evropskih vrednosti, iskoristiću priliku da umesto njega ja odgovorim Andoru Deliju na tvrdnju da Nenad Čanak usporava pomirenje Srba i Mađara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook