Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Subota, 26. 05. 2012. | Komentara: 0

Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

NOVI SAD, 26. maj –  Nepoznati počinioci razbili su noćas oko ponoći kamenicom prozor na prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, što je deseti napad na taj odbor u protekle tri godine.
Saopštenja | Nedelja, 13. 05. 2012. | Komentara: 2

Devetnaest godina od kako je Nikolić postao četnički vojvoda

NOVI SAD, 13. maj – Na današnji dan, 13. maja 1993. godine Vojislav Šešelj je zbog „patriotskih zasluga“ imenovao Tomislava Nikolića u četničkog vojvodu.
Saopštenja | Sreda, 09. 05. 2012. | Komentara: 1

Pastor da se izvini, ili ide na sud

Novi Sad, 09. maja - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predsednika Saveza vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora da se izvini i povuče izjavu o sumnji u rezultat koji je LSV ostvarila na izborima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook